Μουζάκης Παναγιώτης
ταπητοκαθαριστήριο


Τηλ. 210.4914335, 210.4251571

Υπηρεσίες

Υπερηφανευόμαστε ότι είμαστε οι καλύτεροι καθαριστές ταπήτων σε όλη την Αττική!
Η 15ετής προϋπηρεσία μας στο χώρο του καθαρισμού των χαλιών καθώς και η συνεχής αναζήτηση νέων τεχνολογικών μεθόδων για ασφαλέστερο και υγιεινότερο αποτέλεσμα μας καθιστούν πρωτοπόρους.
Κατά την διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας έχουν υπάρξει τεράστιες τεχνολογικές πρόοδοι στη βιομηχανία στεγνού καθαρισμού. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία αλλά και τα ασφαλέστερα προϊόντα καθώς και μηχανήματα επιτυγχάνουμε τον τελειότερο καθαρισμό όλων των τύπων χαλιών.
ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ !!!!
Αφού εκείνο είναι που μας οδηγεί στον σωστότερο τρόπο αντιμετώπισής του, όσο αφορά στην ποιότητα, στον τύπο, το είδος και στην κατάστασή του.
Η υγιεινή καθαριότητα των χώρων στους οποίους ζούμε και εργαζόμαστε πρέπει να χαίρει ιδιαίτερης προσοχής .
Η σκόνη και τα Aκάρεα που κρύβονται στα χαλιά και τις μοκέτες , τα στρώματα, τις κουβέρτες και τα παπλώματά μας, ευθύνονται για τις περισσότερες αλλεργίες που μας ταλαιπωρούν. Δεν είναι λοιπόν μόνο θέμα αισθητικής και καθαριότητας ο τακτικός και σωστός καθαρισμός των χαλιών μας όπως και όλων των ανωτέρω, αλλά κυρίως υγιεινής.

Καθαρισμός Χαλιών Μοκετών

Καθαρισμός χαλιών - μοκετών
Χαλιά Μηχανής
Μοκέτες
Στύψιμο - άπλωμα - φύλαξη
Βιοκαθαρισμός – Αποσμητική Απολύμανση
Αποθήκευση αδιαβροχοποιήσεις

Περισσότερα

Καθαρισμός Χειροποίητων χαλίων Παπλωμάτων

Εμπιστευτείτε μας τα χειροπιητα χαλιά, τα παπλώματα και τις κουβέρτες σας και ολοκληρώστε έτσι τον καθαρισμό του σπιτιού σας χωρίς κόπο και με πολύ μικρό κόστος

Περισσότερα

Επιδιορθώσεις Χαλιών Αδιαβροχοποίηση

Ο χρόνος και η χρήση αφήνουν το αποτύπωμά τους και στα χαλιά ή τις μοκέτες μας. Αν έχουν καταστραφεί τα κρόσσια ή τα ρέλια τους μπορείτε να μας εμπιστευτείτε την αλλαγή τους. Οι έμπειροι τεχνίτες μας μπορούν να αντικαταστήσουν ή να επιδιορθώσουν όλες τις φθορές τους με πολύ μικρό κόστος για εσάς.

περισσότερα

Ειδικοί καθαρισμοί Σαλονιών Σκαφών - Αυτοκινήτων

Πόσες φορές δεν είμαστε αναγκασμένοι να «κρύψουμε» κάτω από ριχτάρια, τους αγαπημένους μας καναπέδες για να τους προστατέψουμε από τα λατρεμένα χεράκια των παιδιών μας και τις καταστρεπτικές σφραγιδούλες που αφήνουν πάνω τους;

περισσότερα