Μουζάκης Παναγιώτης
ταπητοκαθαριστήριο


Τηλ. 210.4914335, 210.4251571

Καθαρισμοί Σαλονιών - Σκαφών Αναψυχής - Αυτοκινήτων

 καθαρισμός σαλονιού

Καθαρισμός Σαλόνιών

Πόσες φορές δεν είμαστε αναγκασμένοι να «κρύψουμε» κάτω από ριχτάρια, τους αγαπημένους μας καναπέδες για να τους προστατέψουμε από τα λατρεμένα χεράκια των παιδιών μας και τις …… καταστρεπτικές σφραγιδούλες που αφήνουν πάνω τους; Και πόσες άλλες δεν κάνουμε το ίδιο ακριβώς για να κρύψουμε τελικά αυτές ακριβώς τις σφραγιδούλες, όταν έχουμε καλεσμένους ή φίλους στο σπίτι μας; Με τον ειδικό τρόπο καθαρισμού των σαλονιών τα εξειδικευμένα απορρυπαντικά και τα κατάλληλα εργαλεία θα κάνουμε την ταπετσαρία του σαλονιού ή και της τραπεζαρίας σας να φαίνεται σαν καινούρια! Έτσι δεν θα χρειαστεί να μπείτε σε ένα πολύ μεγαλύτερο έξοδο αυτό της αλλαγής της! Για να βεβαιωθείτε όμως για το αποτέλεσμα θα σας κάνουμε μία μικρή επίδειξη της δουλειάς μας σε ένα μικρό ``τυφλό`` σημείο του καναπέ ή της πολυθρόνας σας και μάλιστα.
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ !!!!

καθαρισμός σκαφους

Σκάφη αναψυχής

Μία υπηρεσία μας που απευθύνεται σε λίγους ….. την οποία όμως διεκπεραιώνουμε με τον ίδιο ζήλο !!! Δώστε μας την ευκαιρία να σας εντυπωσιάσουμε με τη δουλειά μας, επιδεικνύοντας σας ένα μικρό δείγμα της, στο δικό σας σκάφος!!

καθαρισμός καθίσματος αυτοκινήτου

Καθαρισμός Αυτοκινήτων

Κάτι ακόμα που χρειαζόμαστε όλοι λίγο πολύ !!! Ίσως να μην το γνωρίζετ, όμως στην Ευρώπη τα αυτοκίνητα μέσα στα οποία οι ιδιοκτήτες τους καπνίζουν χάνουν τουλάχιστον 1.000,00€ της αξίας τους κατά την μεταπώληση!!! Αν θέλετε να εξαλείψετε όλες εκείνες τις αντιαισθητικές κιτρινίλες και τους λεκέδες όχι μόνο στην περίπτωση της μεταπώλησης αλλά και της δικής μας απόλαυσης ενός καθαρού και απαλλαγμένου από λεκέδες και μυρωδιές σαλονιού αυτοκινήτου, μην ξεχάσετε να μας καλέσετε!!! Για άλλη μία φορά θα σας κάνουμε ένα τεστ καθαρισμού σε κάποιο «τυφλό» σημείο της ταπετσαρίας.
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΡΕΩΣΗ!!!