Μουζάκης Παναγιώτης
ταπητοκαθαριστήριο


Τηλ. 210.4914335, 210.4251571

Καθαρισμός χειροποίητων χαλιών, μεταξωτών και παπλωμάτων

σκούπα χαλιών

Καθαρισμός χειροποίητων χαλιών και μεταξωτών

Χειροποίητα – Μεταξωτά Τα χειροποίητα χαλιά απαιτούν διαφορετική, θα λέγαμε ειδική, αντιμετώπιση τόσο από εμάς όσο και από εσάς! Ο παραδοσιακός παλιός καθαρισμός στην ταράτσα του σπιτιού μας με μία σκληρή βούρτσα είναι με απλά λόγια η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ !!! Τα χειροποίητα χαλιά βρέχονται με τη μορφή «ραντισμού», από ειδικά μηχανήματα και με ειδικά υγρά, ώστε να καθαρίσουν σε βάθος, χωρίς αυτό να αλλοιώσει τα χρώματα και το πέλος τους, ενώ συγχρόνως εξοντώνουν τα όποια μικρόβια έχουν συσσωρευτεί στο βάθος του πέλους τους, καθώς και την άκαρη, που τόσο επιβλαβής είναι για την υγεία όλων μας.
Καθαρισμός μεταξωτών χαλιών με ξηρό αφρό Το ακριβότερο όλων των χαλιών ! Ένα χαλί που οι βούρτσες και τα κοινά χημικά καθαριστικά θα καταστρέψουν ολοσχερώς !!! Ένα χαλί που η εταιρεία μας περιποιείται με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα αφού η απόκτησή του είναι συγχρόνως και μια επένδυση! Με τη μέθοδο καθαρισμού του ξηρού αφρού και μόνο, θα καθαρίσουμε ένα τέτοιο χαλί, χρησιμοποιώντας ειδικά μηχανήματα για την επεξεργασία του καθώς και ειδική σκούπα ακόμα και για το σκούπισμά του που είναι το πρώτο και το τελευταίο που θα κάνουμε για να ολοκληρώσουμε αυτή την τόσο ιδιαίτερη διαδικασία. Τα μηχανήματα έχουν ειδικά βουρτσάκια προσαρμοσμένα στη βάση τους τα οποία καθώς βουρτσίζουν το χαλί ανασηκώνουν το πέλος του ώστε να μπορέσει να εισχωρήσει το ειδικό αυτό υλικό και να καθαρίσει το χαλί μέχρι το βάθος του. Το χαλί δεν βρέχεται καθόλου γιατί το νερό μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο πέλος και τα χρώματα! Ένα ειδικό προϊόν που έχει τη μορφή χοντρών κόκκων εμποτισμένο με το απαραίτητο υγρό που θα καθαρίσει σε βάθος το χαλί είναι αυτό που θα χρησιμοποιήσουμε. Όταν τελειώσει ο καθαρισμός του θα δείτε τα χρώματά του ανανεωμένα και το πέλος του αφράτο και γυαλιστερό. Το χαλί σας θα λάμψει!!.

σκούπα χαλιών

Παπλώματα - Κουβέρτες – Στρώματα.

Παπλώματα - Κουβέρτες – Στρώματα. Εμπιστευτείτε μας τα παπλώματα και τις κουβέρτες σας και ολοκληρώστε έτσι τον καθαρισμό του σπιτιού σας χωρίς κόπο και με πολύ μικρό κόστος . Θα παραλάβουμε αν το θελήσετε τα παπλώματα και τις κουβέρτες σας μαζί με τα χαλιά σας και θα σας τα επιστρέψουμε καθαρά και ελαφρώς αρωματισμένα μέσα σε νάιλον θήκες! Τέλος αν θέλετε να απαλλαγείτε από τους αντιαισθητικούς λεκέδες που μένουν στο στρώμα από τον ιδρώτα των καλοκαιρινών μηνών, καθώς και να εξαλείψετε όλους τους μικροοργανισμούς που αναπτύσσονται και είναι η αιτία πολλών αλλεργιών του αναπνευστικού μην παραλείψετε τον καθαρισμό των στρωμάτων σας. .