Μουζάκης Παναγιώτης
ταπητοκαθαριστήριο


Τηλ. 210.4914335, 210.4251571

Καθαρισμοί χαλιών και μοκετών.

σκούπα χαλιών

Καθαρισμός μοκετών και χαλιών μηχανής

Καθαρισμός χαλιών - μοκετών Στο πέλος των χαλιών μας εγκλωβίζονται αρκετές ποσότητες σκόνης και διαφόρων άλλων ακαθαρσιών τις οποίες στην πραγματικότητα εμείς οι ίδιοι μεταφέρουμε στο σπίτι μας. Η συσσώρευσή τους στη βάση των χαλιών, καταλήγει να γίνει μία ιδιαίτερα επικίνδυνη για τα παιδιά μας εστία μικροβίων, που απειλεί την υγεία όλων μας.Αφού εκείνο είναι που μας οδηγεί στον σωστότερο τρόπο αντιμετώπισης του, όσο αφορά στην ποιότητα, στον τύπο, το είδος και στην κατάστασή του.
Χαλιά Μηχανής Τα Χαλιά Μηχανής δεν είναι μόνο οικονομικότερα, αλλά και ανθεκτικότερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ωστόσο ότι υστερούν σε ομορφιά. Εδώ το μηχάνημα καθώς και ο τρόπος καθαρισμού τους, επιλέγεται και διαφέρει όχι μόνο με βάση την καθαρότητά τους, αλλά και τη φθορά την οποία έχουν υποστεί.
Μοκέτες Μπορεί να είναι η οικονομικότερη λύση για να «ντύσουμε» και να «ζεστάνουμε» το σπίτι μας αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι αυτή που ταλαιπωρείτε και περισσότερο!
Μοκέτες κάθε είδους, μεγέθους, και χρωματισμού χρησιμοποιούμε ακόμα και για να προστατέψουμε τα μεγαλύτερα κομμάτια μας, που δεν βγαίνουν να πλυθούν εύκολά ή ακόμα και τα χαλιά μας!! Με την ίδια αγάπη και προσοχή θα καθαρίσουμε κάθε μοκέτα σας οποιουδήποτε μεγέθους και είδους , πλαστική, οικολογική κ.λπ. Αφού την βρέξουμε με άφθονο καθαρό νερό θα την «ραντίσουμε» με υπό αλλεργικά σαπούνια και ειδικά υγρά που αποτρέπουν το ξεθώριασμα των χρωμάτων. Με την βούρτσα θα καθαρίσουμε τη μοκέτα σε κάθε σημείο δίνοντας έμφαση σε εκείνα που είναι περισσότερο λερωμένα, «πατημένα». Αφού την ξεβγάλουμε με άφθονο νερό καθώς και συγκεκριμένα υγρά που διασπούν την σαπουνάδα και την απωθούν από το πέλος, θα αφαιρέσουμε από πάνω της όλο το περιττό πια νερό.
Στύψιμο - άπλωμα - φύλαξη Αμέσως μετά πρέπει να αφαιρέσουμε όλο το νερό από πάνω της το γρηγορότερο δυνατό ώστε να μην υποστεί καμία απολύτως μετατόπιση χρωμάτων. Για το σκοπό αυτό θα χρησιμοποιήσουμε ένα από τα πιο σύγχρονα φυγοκεντρικά μηχανήματα, που θα αφήσει μόνο μια ελαφριά υγρασία. Στη συνέχεια θα απλώσουμε τα χαλιά σας σε ειδικά διαμορφωμένες απλώστρες τοποθετημένες ανάμεσα σε επαγγελματικά μηχανήματα εξαερισμού και αφύγρανσης, μακριά από τις βλαβερές για τα χρώματα ακτινοβολίες του ηλίου μέχρι να στεγνώσουν εντελώς.
Βιοκαθαρισμός – Αποσμητική Απολύμανση Αφού μαζέψουμε τα χαλιά σας θα προβούμε στο τελικό στάδιο της απομάκρυνσης και του τελευταίου κόκκου σκόνης, ακάρεως ή μικροοργανισμού που ευθύνονται για την γρηγορότερη φθορά των χαλιών. Με ένα ειδικό διακριτικό υπο αλλεργικό αρωματικό, κατάλληλο να διατηρήσει την αίσθηση καθαριότητας που έχει τώρα το φρεσκοπλυμένο σας χαλί μέσα στο νάιλον στο οποίο θα παραμείνει μέχρι να φτάσει στα χέρια σας όταν το επιθυμήσετε, ολοκληρώνουμε τον καθαρισμό, κάτω από ένα αυστηρό ποιοτικό έλεγχο της όλης διαδικασίας.
Αποθήκευση Τέλος θα αποθηκεύσουμε τα χαλιά σας σε ράφια όπου και θα σας περιμένουν έως την ημέρα που θα μας τα ζητήσετε για να τα στρώσετε.