Μουζάκης Παναγιώτης
ταπητοκαθαριστήριο


Τηλ. 210.4914335, 210.4251571

Ταπητοκαθαριστήρια Tapi Clean

σκούπα χαλιών

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ;

Το επόμενο ερώτημα που μας γενάτε είναι : "και γιατί να μην το κάνω μόνος μου;" Πολλές φορές στην προσπάθειά μας να καθαρίσουμε τα χαλιά μας χρησιμοποιώντας οικονομικότερες λύσεις, καταφεύγουμε σε τεχνικές όπως είναι οι ατμοκαθαριστές, τα αμφιβόλου αποτελεσματικότητας χημικά, ή ακόμα και τα ανεπαρκούς εξοπλισμού καθαριστήρια! Τα αποτελέσματα τις περισσότερες φορές είναι ολέθρια !!! Θα μας επιτρέψετε να σας παραθέσουμε ένα πλήθος απαντήσεων στο εύλογο αυτό ερώτημά σας!

Κόστος : Αν προσπαθήσετε να μετρήσετε την κατανάλωση του νερού που θα χρειαστείτε για να πλύνετε και να ξεβγάλετε ΣΩΣΤΑ τα χαλιά σας στην ταράτσα του σπιτιού σας θα διαπιστώσετε εύκολα ότι είναι απλά ΑΣΥΜΦΟΡΗ!..

Αποτέλεσμα : Δεν είναι δυνατό να βρείτε στο … "ντουλάπι του σπιτιού σας", τα υλικά αλλά και τα εργαλεία που χρειαζόσαστε ώστε να μπορέσετε να πετύχετε το απόλυτα καθαρό και υγιεινό αποτέλεσμα στον καθαρισμό των χαλιών αλλά και των σαλονιών σας .

Τεχνογνωσία : Δεν θα μπορούσε κανείς να απαιτήσει από εσάς να έχετε τη γνώση και την συχνή ενημέρωση για τον εξειδικευμένο τρόπο καθαρισμού κάθε είδους χαλιού ξεχωριστά. Εσείς όμως μπορείτε και πρέπει να το απαιτήσετε από εμάς !!!

Αποτελέσματα – φθορές : Κατεστραμμένο πέλος, συρρικνωμένες ίνες μαλλιού, αλλοιωμένα χρώματα, γαριασμένα και πολλές φορές κατεστραμμένα κρόσσια, είναι συνήθως τα αποτελέσματα όταν προσπαθούμε να κάνουμε μόνοι μας τη δουλειά ενός επαγγελματία .